Bingo online

Att spela bingo online är roligt, spännande och här kan man välja om man vill vara social eller inte när man spelar.

Det finns idag flera hundra olika bingosajter att välja mellan online, många av dem är helt på svenska och en del kan man ställa in så att dem är det. Självklart är det enklast för spelare från Sverige att spela på en bingosajt som är helt på svenska, speciellt om man inte är så bevandrad i onlinebingovärlden. Att spela online är något som blivit väldigt populärt, det beror bland annat på att Internet har gjort bingon så väldigt mycket mer tillgänglig. Man behöver inte ta sig till en bingohall eller passa tider om man inte vill det. Istället kan man göra sitt spelande till en lugn och avkopplande stund hemma. Ta en paus från vardagen och göra något riktigt trivsamt som att spela bingo online.

Det går som sagt att vara social online också, tack vare att det finns så många möjligheter att chatta och umgås i samband med bingospelen. Men hur går det till när man spelar online då? Det är inte speciellt svårt, man väljer ett spel man vill vara med på, köper brickor och inväntar dragningen precis som i en bingohall. Skillnaden är att man kan göra det lite enklare för sig online. Du behöver nämligen inte sitta och ha koll på dina brickor och dutta själv om du inte vill det. Om man klickar i automarkering eller autodab så kommer spelet att i princip sköta sig själv. Det gör att du kan spela samtidigt som du gör annat, alltså behöver man inte sitta och tokstirra på dragningen hela tiden. Man kan chatta, spela chattspel eller till och med gå ifrån datorn och göra annat medan dragningen sker.

Chattspel är minispel som sker i chatten bredvid bingospelet, där är det en chattmoderator som håller i spelet och det finns massor av olika roliga små spel att spela. De är enkla och tar inte för mycket uppmärksamhet ifrån huvudspelet.